• Intensieve begeleiding van je voedingscoach
  • Een persoonlijk voedingsplan
  • Een jaar lang begeleiding

Wat is PowerSlim?

Met PowerSlim werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen lastig dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is, dat bij je past en dat je kunt blijven volhouden. Het resultaat op de lange termijn vind ik namelijk enorm belangrijk. Je staat er daarom niet alleen voor. Samen met mij investeer je in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!

De voordelen:

  • Intensieve begeleiding van je voedingscoach
  • Een persoonlijk voedingsplan
  • Lekkere producten en makkelijke recepten
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa
  • Een jaar lang begeleiding na het bereiken van je doel

PowerSlim: duidelijke doelen, concrete resultaten

Geen jojo-effect, maar blijvend resultaat. Niet mínder eten, maar anders leren eten. Smakelijk, gezond en gevarieerd. Het PowerSlim programma is een praktische en doelgerichte methode om snel tot een gezondere leefstijl te komen, op basis van eiwitrijke en koolhydraatarme producten van hoge biologische kwaliteit. Het programma bestaat uit 3 fases. In elke fase maak je kennis met nieuwe producten en recepten. En tijdens een wekelijks consult krijg je van mij handvatten om jouw persoonlijke doelen te behalen. Ook na het afronden van de derde fase blijf ik je trouwens nog een jaar lang begeleiden. Alles om ervoor te zorgen dat je jouw gezonde leefstijl en nieuwe energie ook daadwerkelijk vasthoudt! 

Wat mag je eten?

De kracht van PowerSlim? Niet minder eten, maar anders eten. Ik weet hoe lastig het is om de juiste balans te vinden tussen verantwoord en lekker eten. Daarom heeft Powerslim een programma ontwikkeld waarin je smakelijk én gezond leert eten. Zo houd jij een verantwoorde levensstijl pas echt vol.

Het programma bestaat uit een voedingspatroon op basis van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PowerSlim producten met onder andere groenten, vlees en vis. Je leert wat gezond eten precies inhoudt en we geven je tal van handige tips en eenvoudige recepten. Met PowerSlim kun je genieten, op een verantwoorde manier!

Jouw PowerSlim voedingscoach

Ik begrijp dat het soms best even pittig zal zijn. Je voedingspatroon veranderen gaat natuurlijk niet zomaar. Daarom hoef je het bij PowerSlim niet alleen te doen. Ik sta voor je klaar om je daarbij te helpen. Ik ben betrokken bij jouw situatie, ik geef tips en voedingsadviezen en dat extra steuntje in de rug op moeilijke momenten.

Elke week bespreken we samen uitgebreid je vooruitgang en doorlopen we simpel en doeltreffend de drie fases van het PowerSlim programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt. Want ook na het behalen van je doel blijf ik gewoon voor je klaar staan! Met een jaar lang nabegeleiding leer jij om je gezonde eetpatroon dit keer ook écht door te zetten.

Weten wat mijn begeleiding volgens het PowerSlim-programma voor jou kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak!