• Intensieve begeleiding van je voedingscoach
  • Een persoonlijk voedingsplan
  • Een jaar lang begeleiding

Zie jezelf weer staan!

Vorig jaar, tijdens de jaarwisseling, stonden mijn vriend en ik buiten naar het vuurwerk te kijken. Ik keek terug op de periode die achter ons lag. Het gaat hem zakelijk voor de wind en hij ziet er ook goed uit. Ik, daarentegen, had mijn carrière op een laag pitje gezet en had kinderen gekregen. De kilo’s waren er aangevlogen; ik was ruim 15 kilo te zwaar. Het gezinsleven viel me zwaar en ik voelde me gestresst en chagrijnig. Kortom: ik was totaal niet blij met mezelf.

 

Tijd voor verandering
Ik nam me één ding voor: dit wil ik niet meer! En alsof het zo moest zijn, een paar dagen later zag ik een advertentie van, toen nog, Powerslim, die me triggerde. In een impuls stuurde ik een bericht naar een coach bij mij in de buurt. Ze nam contact met me op en drie dagen later had ik een kennismakingsgesprek. Wat was het confronterend om het probleem aan te pakken waar ik al jaren mee zat. Ik had mezelf toch een beetje wijsgemaakt dat het wel meeviel, aan mijn leeftijd lag en natuurlijk ook nog zwangerschapskilo’s waren. Onzeker besloot ik de eerste stap te zetten.

 

Goed te doen
Wow. Het was veel beter vol te houden dan ik had verwacht. De gerechten waren lekker en 6 eetmomenten per dag is veel. Goed te doen dus. De kilo’s vlogen ervan af. Af en toe stagneerde het afvalproces, maar m’n coach praatte me door mijn dips heen. Ik heb tijdens het traject zelfs mijn streefgewicht naar beneden bijgesteld!

 

Streefgewicht behaald
Ondertussen zit ik al ruim een anderhalf jaar op het gewicht dat ik sinds mijn 17de niet meer had; ik ben 20 kilo afgevallen. Ik ben zo blij! Voel me zo goed. Mijn bourgondische levensstijl blijkt prima te combineren te zijn met een goed figuur. En het allerbelangrijkste: ik zie mezelf weer staan. En dít gun ik jou ook.

Oriënterend adviesgesprek

Tijdens een oriënterend gesprek vertel ik je meer over het PowerSlim programma. Ik neem binnen een werkdag contact met je op.

Een introductiegesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.